Behandlingar

  • Massage 30min 450:-, 40min 550:-, 50min 650:-
  • Naturlig Facelift 50min 650:-
  • Zonterapi 50min 650:-
  • Taktil Massage 50min 650:-
  • Akupressur 60min 750:-
  • Lymfmassage 60min 750:-, 90min 1050:-
  • Öronakupunktur/öronmassage ca 50 min 350 kr (Hör av dig om du vill boka öronakupunktur)

Djupgående massage på axlar, nacke, skuldror och rygg, beroende på var du har ont, känner dig stel eller öm. (30, 40, eller 50 min)

Lymfmassage (60 eller 90 min) stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. En mycket lugnande behandling som passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom.

Akupressur innebär lugna tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter. Trycket på punkterna balanserar kroppens energi, Qi, och hjälper till med kroppen till självläkning. Du ligger på bänken med kläderna på och eventuellt en filt över. Under hela behandlingen sitter jag vid sidan av bänken och trycker på de akupunkter som ingår i just din behandling, vilket utgår från dina problem och avslutas med nackbehandling. Akupressur är bra mot t ex stress, värk i rygg, nacke, axlar, men även astma och allergi. Vid första besöket gör vi en anamnes, dina aktuella problem som akupressuren kan hjälpa dig.

Naturlig Facelift (ansiktsmassage) ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp, som ger en djup avslappning och en inre frid, samt skapar balans i energisystemet. En kombination av traditionella japanska och indiska tekniker, samt akupressur och reflexologi. Djupgående massage i ansikte, hals, axlar och huvud.

Taktil massage En medveten och strukturerad mjuk massage med följsamma strykningar på huden som ger avslappning och gör att du går ner i verv.

Zonterapi Vid tryck på fotens olika zoner stimuleras kroppen till självläkning, som blir en positiv utrensning efter behandlingen, eftersom kroppens delar representeras i foten. Behandlingen avslutas med lite massage med olja på underben och fot.

Öronakupunktur/öronmassage Akupunkturnålarna sätts i öronen och sitter i ca 30 min i öronen, (örat representerar alla kroppens delar). Bra vid besvär i ryggen, har nackproblem, magproblem, PMS, infektion, prostatabesvär, sömnlöshet, oro, allergi, huvudvärk, barnlöshet, utbrändhet mm. alternativt kan du få ”magnetfrö” som kan sitta i några dagar och faller av eller om du tar bort dem själv. (Hör av dig om du vill ha denna behandling)