Blogg

2024-06-23

Mias Massage har semesterstängt!

Det finns tider att boka från vecka 32.

Jag ser framemot att träffa och kunna hjälpa dig i höst.

2024-05-17

Jag får ibland frågan om hur ofta man ska gå på behandling/massage och det beror på hur ont eller stel du känner dig. Och självklart vilken ekonomi du har, men regelbunden behandling gör att du orkar med din vardag och kanske kan jobba och förhoppningsvis får bättre ekonomi.

I förebyggande syfte är det bra att gå någon gång i månaden.

Om du har återkommande problem är det bra med en gång i veckan eller var 14:e dag till en början och sedan 1 gång i månaden.

2024-04-16

Om du har ont i ryggen, eller nacken, så kanske smärtan kommer från höften som gör ont och att det strålar uppåt och du får ont i nacken eller så kan det gå neråt och göra ont i foten.

Det är bra att försöka lindra den akuta smärtan först genom att behandla där du har ont, som nacke och axlar och sedan ta reda på var smärtan faktiskt kommer ifrån, vilket inte alltid är så lätt om du har haft ont länge. Det måste få ta tid ”att läka ut” och då behöver du gå på behandling några gånger för att du ska känna att det verkligen hjälper och smärtan lindras. Sedan behöver du gå med jämna mellan rum någon gång i månaden. Du behöver tänka på hur du rör dig i din vardag,

2024-03-08

I år är det 10 år sedan jag startade Mias Massage och känner att jag bara vill lära mig mer och mer, både för min egen skull, för att kunna hjälpa mig själv, men också hjälpa dig så att du mår lite bättre i din vardag. I höstas läste jag kompletteringskurs friskvårdsmassör, grundmedicin och anatomi skelett och kompletteringskurs Massageterapeut, anatomi muskler och käkledsbehandling. En del var nytt och en del en uppdatering sedan jag gick 2014 och jag känner att jag förstår mer nu när jag har hållt på så länge. Man blir aldrig fullärd och alla människor som jag möter är olika. Tack för att ni kommer till mig!