Behandlingar

Massage

En djupgående och avslappnande behandling på hela eller delar av kroppens muskler, så som axlar, nacke, skuldror, rygg och ben.

30 min (450 kr), 40 min (550 kr), 50 min (650 kr)

Djupgående massage i ansikte, hals, axlar och huvud som känns både avslappnande och stimulerande. Genom att behandla ansiktet påverkas resten av kroppen positivt.

40-50 min 500 kr

Lymfmassage

Lymfmassage stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymflödets riktning. En mycket lugnande behandling som passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. 

60 min 750 kr, 90 min 1050 kr

Akupressur

En behandlingsform för avslappning och återhämtning och motverkar stressrelaterade besvär genom att trycka med fingrarna på akupunkturpunkterna, som är mycket avslappnande och gör att du går ner i varv. Det påverkar rygg, nacke, axlar, men även astma, allergi och känslomässiga och mentala tillstånd i kroppen.

60 min 750 kr

Taktil massage

En medveten och strukturerad massage med följsamma strykningar på huden, som ger avslappning, smärtlindring och välbefinnande som gör att du går ner i varv.

45 min 600 kr

Zonterapi

I foten representeras alla kroppens delar.
När vi trycker på fotens olika zoner stimuleras kroppen till självläkning, som det blir en positiv utrensning efter behandlingen.
Efter kan du kan känna dig trött och lite frusen, illamående, svettningar som en del av utrensningen.
Jag avslutar med massage med fotvårdssalva på underben och fot.

Ca 50 min 600 kr

Öronakupunktur

I örat representeras alla kroppens delar.

Bra i förebyggande syfte och vid akuta och kroniska besvär, som rygg och nackproblem, magproblem, PMS, infektioner, prostatabesvär, sömnlöshet, oro, allergi, huvudvärk, barnlöshet, utbrändhet mm.
Nålarna som jag sätter i öronen sitter i ca 30 min och under tiden kan du får nack- och ryggmassage/akupressur.

Ca 40 min 300 kr