Behandlingar

Massage

En djupgående och avslappnande behandling på hela eller delar av kroppens muskler, så som axlar, nacke, skuldror, rygg och ben.

30 min (450 kr), 40 min (550 kr), 50 min (650 kr)

Lymfmassage
Lymfmassage stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. En mycket lugnande behandling som passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnat, smärta, domningar eller trötthetssymtom.
60 min 650,   90 min 975 kr

Akupressur

En mycket gammal behandlingsform som man trycker på olika punkter i kroppen, vilket är samma punkter som i akupunktur där jag i stället trycker med mina fingrar. En behandlingsform som man strävar efter att hitta en balans i kroppen för att undvika sjukdom.

Påverkar tillstånd som stress, värk i rygg, nacke, axlar, men även astma, allergi och även känslomässiga och mentala tillstånd som kan kännas i kroppen.

60 min 650 kr

Taktil massage

En medveten och strukturerad massage med följsamma strykningar på huden, som ger avslappning, smärtlindring och välbefinnande som gör att du går ner i varv.

45 min 600 kr

Zonterapi

I foten representeras alla kroppens delar.
När vi trycker på fotens olika zoner stimuleras kroppen till självläkning, som det blir en positiv utrensning efter behandlingen.
Efter kan du kan känna dig trött och lite frusen, illamående, svettningar som en del av utrensningen.
Jag avslutar med massage med olja på underben och fot.

Ca 50 min 500 kr

Öronakupunktur

I örat representeras alla kroppens delar.

Bra i förebyggande syfte och vid akuta och kroniska besvär, som rygg och nackproblem, magproblem, PMS, infektioner, prostatabesvär, sömnlöshet, oro, allergi, huvudvärk, barnlöshet, utbrändhet mm.
Nålarna som jag sätter i öronen sitter i ca 30 min och under tiden kan du får nack- och ryggmassage/akupressur.

Ca 40 min 300 kr