Behandlingar

Massage

En djupgående och avslappnande behandling på hela eller delar av kroppens muskler, så som axlar, nacke, skuldror, rygg och ben.

30 min (450 kr), 40 min (550 kr), 50 min (650 kr)

Ansktsmassage (Naturlig Facelift)

Djupgående massage i ansikte, hals, axlar och huvud som känns både avslappnande och stimulerande. När man behandlar ansiktet påverkas resten av kroppen positivt.

50 min (500 Kr)

Lymfmassage

Stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. En mycket lugnande behandling som passar alla, men speciellt dig med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

60 min (750 Kr), 90 min (1050 Kr)

Akupressur

En behandlingsform för avslappning och återhämtning och motverkar stressrelaterade besvär genom att trycka med fingrarna på akupunkturpunkterna, som är mycket avslappnande och gör att du går ner i varv. Det påverkar rygg, nacke, axlar, allergi men även känslomässiga och mentala tillstånd i kroppen.

60 min (750 Kr)

Taktil massage

En medveten och strukturerad massage med följsamma strykningar på huden som ger avslappning, smärtlindring och välbefinnande som gör att du går ner i varv.

50 min (600 Kr)

Zonterapi

I foten representeras alla kroppens delar.

När vi trycker på fotens olika zoner stimuleras kroppen till självläkning, som blir en positiv utrensning i kroppen. Efteråt kan du känna dig trött och lite frusen, illamående, svettningar som en del av utrensningen. Massage avslutas med massage med fotvårdssalva på underben och fot.

Ca 50 min (600 Kr)

Öronakupunktur

I örat representeras alla kroppens delar.

Bra i förebyggande syfte och vid akuta och kroniska besvär som rygg och nackproblem, magproblem, PMS, infektioner, prostatabesvär, sömnlöshet, oro, allergi, huvudvärk, barnlöshet, utbrändhet mm.

Nålarna som jag sätter i öronen sitter i ca 30 min, och under tiden kan du få akupressurbehandling som nack- och axelbehandling och balanserande behandling eller vanlig nack- och ryggmassage.

Vill du hellre ha ”öronfrön” som sätts på samma punkter, men som får sitta i någon eller några dagar, och som ramlar av sig själv eller om du tar bort dem själv.

Ca 40 min (300 Kr)